Workshops

MCC Modelcarparts geeft diverse workshops om het ontwerpen en bouwen van een digitaal autosysteem zelf uit te kunnen voeren. Hiervoor zijn de volgende workshops beschikbaar:

  • Basis MCC: hierin wordt de basis van het MCC systeem uitgelegd. Na deze workshop weet u hoe het MCC systeem is opgebouwd, functioneert en moet worden aangelegd. Ook zal het ontwerpen en aanleggen van straten met daarin de zendlus tijdens deze workshop worden geoefend.
  • Auto1: het ombouwen van analoog rijdende auto's en schaalmodellen. Na deze workshop heeft u de kennis om een auto om te bouwen naar een rijdend MCC digitaal model.
  • Auto2: het configureren en testen van een omgebouwde auto. Na deze workshop weet u op welke wijze instellingen voor MCC auto's worden gemaakt en hoe auto's kunnen worden getest.
  • iCar: Configuratie en gebruik. In deze workshop wordt getoond en geoefend op welke wijze een baanplan en auto's in iCar worden gedefinieerd. Tevens wordt de bediening van iCar besproken.
  • OC32 basis: Configuratie en gebruik. In deze workshop wordt het aansluiten en configureren van basisfuncties in de OC32 geleerd.

Workshops worden op dit moment gepland op basis van belangstelling. Als u zich wilt aanmelden voor een workshop kunt u dit doen via de button contact of mailadres workshop@mcc-modelcarparts.nl